Grupp: Huvudforum

Onoterade bolag du vill äga!

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-11-29 10:00:01

Hej, tänkte starta en tråd där vi kan skriva upp bolag som vi önskade att vi kunde få direkt-äga en del av men som inte är noterade på någon handelsplats vid skrivande tidpunkt.

Jättefint om man inte bara skriver namnet utan även verksamhetens natur samt varför man tror på bolaget. Är bolaget jättekänt behöver man ju inte berätta närmare om verksamheten.

Jag startar med:

1. Redbull GMBH. Själv är jag en fruktansvärt trogen redbullkonsument och jag tror att vi har en hel yngre generation som kommer att byta ut kaffet mot energidrycker framöver och jag anser att Redbull har ett mkt stabilt varumärke som är rätt positionerat.

2. Festo Group, verkar ha mkt innovativa ideer. Är mer en känsla för att detta företag presterar väl och kommer att förtsätta med det. Har inga fakta att stödja känslan. http://www.festo.com/cms/en_corp/index.htm

3. Swipe betalningslösningar via mobil. - enorm branch

4. Izettle - betalningslösning. kortläsare kopplad till mobilen. Har sett detta användas av många småföretagare. tror det finns en jättemarknad för detta globalt, speciellt i många utvecklingsländer.

Fyll på nu!

Med vänlig hälsning

Rationell

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-29 10:10:00

Rearden Technologies

Först i världen med att "bryta" Shannons lag. Det troddes tidigare vara omöjligt i praktiken att alla på ett och samma trådlösa nät skulle kunna ha maximal bandbredd samtidigt. Men nej, det går och det är smart och Rearden var först och har patenten. Någon kommer att bli rik på det där...

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-29 10:12:12

Tobii

Eyetracking etc

Googla

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.